Sur Yapı Çeyrek Asırdır Uygarlığın Mimarı

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
sur-yapi-blog-1

Geçmişten aldığı güçle geleceğe yürüyen Sur Yapı, çeyrek asırdır yeni yaşam alanları inşa etmenin, güvenilir ve prestijli işlere imza atmanın gururuyla birbirinden başarılı konut, ofis ve alışveriş merkezi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Sur Yapı, %100 Türk sermayeli bir kuruluş olarak Türkiye için ‘Uygarlığın Mimarı’ olma yolundaki marka bilinirliğini her geçen gün artırıyor. Marka bilinirliği ile birlikte ‘’dürüstlük’’,  ‘’mükemmellik’’, ‘’ekip ruhu’’, “yenilikçilik’’, ‘’sahiplenme’’, ‘’istikrar’’ ve ‘’girişimcilik’’ gibi pek çok olumlu değeri de müşteri odaklı anlayışıyla geleceğe taşımaya devam ediyor.

Sur Yapı ürettiği projeleriyle müşteriye verdiği önemi, markaya gösterilen özene eşdeğer tutuyor. Bu anlayış ile hem konut hem ofis hem de alışveriş merkezi projelerinde marka kimliğini ve Sur Yapı duruşunu gösterebilmek adına tüm gücüyle çalışıp, her yeni projesini ilk günkü heyecanıyla inşa ediyor.

Sur Yapı, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun fonksiyonel projeler geliştirerek, müşterileriyle güçlü bir iletişim kurmayı hedefliyor. Sur Yapı, değişen müşteri trendlerini en iyi şekilde anlayıp, yanıt vermek amacıyla sürekli olarak farklı lokasyonlardaki yeni ürünleri ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Sur Yapı, geleceğe yaptığı yatırımlar ve müşterilerine sunduğu prestijli inşaat projeleriyle insana ideal koşullarda bir hayat sunmak amacıyla, ürettiği her eserle topluma kalıcı değerler katmayı marka şemsiyesinin üzerinde konumlandırıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir