Akıllı Telefonlar İçin Ev Dekorasyon Uygulamaları

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
akıllı telefon uygulamaları

Evinizin dekorasyonu değiştirmek için birçok online platformu gezdiniz, bazı fikirler edindiniz fakat tercih ettiğiniz dekorasyon ürünlerinin evinizde nasıl görüneceğini dair halen kararsızsanız, akıllı telefonlar için ev dekorasyon uygulamalarını kullanabilirsiniz. Eşyalarınızın rengiyle uyumlu mobilyalar seçmek, kullanacağınız aksesuarlardan bir kompozisyon oluşturmak bazen oldukça zorlu bir süreç haline gelebilir. Bu aşamada belki de zihninizden en çok geçen soru “Buraya uyum sağlar mı?” Bu ve buna benzer soru işaretlerinizi ev dekorasyonu için özel olarak tasarlanmış ev dekorasyon uygulamalarıyla cevaplandırabilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde evinizin belirli bölümlerinde istediğiniz gibi değişiklikler yapabilirsiniz. Birçok üretici tarafından geliştirilen bu uygulamalar sayesinde evinizde değişikliklerin bir ön izlemesine sahip olabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirmeden önce akıllı telefonlarda kullanılan ev dekorasyon uygulamaları hakkında detaylı bilgiye sahip olacağınız bu yazımız tam size göre…

Adobe Colour Capture

Grafik tasarımcıların birçok programını kullandığını Adobe firması tarafından üretilen Adobe Colour Capture; evinizdeki objelerin renkleriyle ilgili yardımınıza koşuyor. Aradığınız rengi kolaylıkla bulmanızı sağlayan Adobe Colour Capture, objeler için renk kartelası önerilerinde de bulunuyor. Adobe Colour Capture uygulamasıyla beğendiğiniz objenin rengini taratarak telefonunuzda saklayabilirsiniz. Sakladığınız renkleri de daha sonra dekorasyon yapmak istediğiniz alanda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Adobe Colour Capture’in bir diğer özelliği ise objelerin rengini değiştirirken size sunduğu geniş renk skalası… Bu da satın alma işleminde istediğiniz renk çeşidini rahatlıkla ifade etmenizi sağlıyor. Adobe Colour Capture ile her türlü obje üzerinde renk kombinasyonlarını deneyebilir, zevklerinize göre şekiller ve desenler tasarlayabilirsiniz.

Home Dizayn 3d

Ev dekorasyonunu baştan aşağıya değiştirmek ve yeni tasarlamak isteyenler için işinizi oldukça kolaylaştıracak mucize bir uygulama var: Home Design 3D. Evinizin dekorasyon tarzını istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz bu uygulamada, yaşam alanlarınızı yeniden tasarlamak hem oldukça kolay hem de çok hızlı… Kolayca evinizi tasarlayarak, dekorasyonunu yapabileceğiniz Home Design 3D uygulaması yerleşim planı tasarımı yapmanıza da imkan tanıyor. Evinizin bilgilerini girerek oluşturduğunuz planda en ince ayrıntılarda bile değişiklik yapma şansınız oluyor. Mobilya döşeme ve dekore etme aşaması ise uygulamanın bir diğer harika özelliği. Yüzlerce aksesuar ve mobilya çeşidiyle evinizde istediğiniz konsepti oluşturabilir, değişiklikleri dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Seçtiğiniz tüm nesnelerin rengini ve boyutlarını da değiştirebilirsiniz. Evinizi tamamen tasarladığınızda ise dışa aktarma seçeneğini kullanarak bir proje çıktısı alabilirsiniz. Resimli eğitim rehberinin olduğu uygulamayı kullanmak için internete bağlı olmanıza da gerek yok.

Snapshop

Evinize yeni bir mobilya almak için bakmadığınız dergi, girmediğiniz web site kalmadı. Fakat siz yine de kararsızsanız Snapshop uygulamasını bir denemenizde fayda var. Uygulama beğendiğiniz mobilyanın evinizde nasıl duracağını gösteriyor. Oldukça kolay ve kullanışlı bir uygulama olan Snapshop ile satın almak istediğiniz mobilyayı seçmek oldukça kolay olacaktır. Telefonunuzun kamerasını mobilyayı yerleştirmek istediğiniz alana yöneltmeniz yeterli. Uygulama otomatik olarak beğendiğiniz mobilyayı belirlenen alana yerleştiriyor.

Havenly

Evinizi dekore etmek için uzmanlardan yardım almak istiyorsanız Havenly oldukça işinize yarayacak bir uygulamak olarak karşımızı çıkıyor. Ev yenileme fikirlerinin olduğu uygulamada aynı zamanda alanında uzman iç mimarların önerilerini de inceleyebilirsiniz. Bu uygulamada ek olarak iç mimarların gerçek projelerini uygulama üzerinden inceleyebilirsiniz. Mevcut projeler üzerinde küçük değişiklikler de yapabilirsiniz. Uygulamayı kullanırken sizin tarzınıza en yakın tasarımcıyı seçmek uygulamayı etkin bir şekilde kullanmanız için oldukça önemli bir yerde duruyor. Bu aşamadan sonra evinizin tamamını veya istediğiniz bir bölümü fikirler alarak istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Pinterest

Ev dekorasyonu için oldukça zengin bir platform olan Pinterest aradığınız her tarzda görsel içeriği bulabileceğiniz bir web sitesi. Oldukça kolay ve kullanışlı olan web sitesinin uygulaması da yeni fikirler bulmanızda işinize yarayacaktır. Uygulamayı yükledikten sonra evinizin değiştirmek istediğiniz bölgesini seçerek arama yapmanız yeterli olacaktır. Daha önce kullanıcılar tarafından eklenen görselleri inceleyerek tasarlayacağınız odanın dekorasyonunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken önemli konulardan bir tanesi odanızın boyutlarına göre dekorasyon tercihlerinde bulunmak. Dilerseniz siz de evinizin tamamını ya da dekore ettiğiniz odanızı uygulamaya yükleyebilirsiniz.

Sun Seeker

Evinizdeki aydınlatma sistemlerinin dekorasyonda ne kadar etkili olduğunun altını özenle çizen Sun Seeker uygulaması evinizde kullandığınız objelerin canlı ve dinamik görünmesiyle ilgili ipuçları veriyor. Sun Seeker uygulaması aracılığıyla güneşin hangi açıdan ve nereden geldiğini görebilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda güneşin doğuş ve batış saatlerini de göstermektedir. Uygulamanın size sunduğu bilgileri göz önünde bulundurarak eviniz için en doğru dekorasyon uygulamalarını oluşturabilirsiniz. Evinizi bir iç mimar gibi dekore etmenize yardımcı olan Sun Seeker uygulaması gibi profesyonel dekorasyon uygulamaları evinizde ışığı hem daha doğru yönetmenize hem de evinizin daha estetik bir görüntüye sahip olmasına yardımcı olacaktır. Doğru ışık tercihleri ile evinizde objelerin ne kadar ön planda olmasını karar vermek ise tamamen sizin tercihinize kalmış…

Mark on Call

Ev dekorasyonu konusunda geniş çözüm önerileri sunan bir diğer uygulama ise Mark On Call. Evinizin ölçüleri dahilinde sizlere en iyi fikirleri sunan Mark On Call uygulaması hem çok hızlı hem de çok kullanışlı bir programlar. Mark On Call uygulamasında dekorasyon içerisinde kullanmak istediğiniz kumaşı mevcut mobilyalarınızın üzerinde de görmenize imkan tanıyor. Uygulamayı kullanırken yapacağınız dekorasyon tercihlerinin yanı sıra alışveriş listesi hazırlamanıza da olanak sağlayan Mark On Call uygulaması dekorasyon işinizi kolaylaştırarak hata yapma şansınızı minimum seviyeye indirgiyor.

Photo Measure Lite

Birçok platformda ev dekorasyon uygulamaları arasında en iyiler arasında gösterilen Photo Measure Lite evinizdeki her odanın ölçüleri doğrultusunda istediğiniz eşyaları yerleştirmenize imkan tanıyor. Diğer uygulamalara kıyasla öne çıkan özelliği ise dekorasyon yapmak istediğiniz alanın fotoğrafını çekmenizin yeterli olması. Evinizin dekorasyonun gerçek hayatta yapmadan önce Photo Measure Lite uygulamasını kullanarak dekorasyon tercihlerinde bulunabilir, sonuçların bir çıktısını alarak dekorasyon çalışmalarına zaman kaybetmeden başlayabilirsiniz. Almış olduğunuz çıktıyı arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle mail yoluyla paylaşabilirsiniz. Bu uygulamanın en işe yarar özelliklerinden biri de nakliye aşamasında da işinizi oldukça kolaylaştırıyor olması. Nakliye firmasına taşınmak istediğiniz ev için hazırladığınız planı vererek eşyalarınızın nasıl yerleştirilmesi gerektiğini iletebilirsiniz.

Akıllı telefonlarda rahatlıkla kullanılabilen ev dekorasyon uygulamalarının birçok avantajı var. Öncelikle pahalı maliyetlerle karşılaşmanızın önüne geçtiğini söyleyebiliriz. Hayalinizdeki evi tasarlamak için saatlerinizi harcamanıza gerek yok. Uygulamalar üzerinden duvar renklerinden yer döşemelerine kadar birçok tercihte bulunabilirsiniz. Hayalinizdeki evi tasarlamak bu uygulamalar aracılığıyla bir oyun gibi olacaktır. Bu uygulamalar sayesinde evinizi dekore ederken yeni fikirler üretip, tarzınızı olduğu gibi yansıtacak tasarımlar elde edebilirsiniz.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir